Veel gestelde vragen

Hieronder staan onze meest gestelde vragen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag hier al tussen en bent u direct geholpen. Mocht u een specifieke vraag hebben die hieronder niet beschreven staat neem dan contact met ons op via de contact pagina.

Via het inschrijfformulier op de site kunt u zich gemakkelijk inschrijven. Dit formulier is te vinden bij iedere wandeltocht op onze website.

U kan zich inschrijven op de dag zelf bij de start tafel. Hier zal de hele dag iemand aanwezig zijn om u te helpen.

Wij houden altijd rekening met grote opkomst. Daarom zorgen wij ervoor dat er bij iedere wandeltocht voldoende parkeer gelegenheid is.

Mocht er onverhoopt wat gebeuren tijdens de wandeling waardoor u EHBO nodig heeft? Ook hier hebben wij voor gezorgd. U kunt via het noodnummer direct EHBO oproepen.

Dit is afhankelijk van welke route u op dat moment aan het wandelen bent. Op de routes van 15, 25 en 40 km. worden er toiletten en rustpunten aangeboden. Hier kan u vrijwillig gebruik van maken.

Bij iedere wandeltocht zal er een starttijd op onze website geplaatst worden. Doorgaans vindt dit meestal plaats in de ochtend. 

Vragen kunt u stellen via onze contact pagina. Hier staan onze contact gegevens. Op de dag zelf kunt u ook terecht bij iemand van de organisatie met uw vraag.

U kan lid worden van de bond door u aan te melden via de onderstaande site. Zodra u dat heeft gedaan hoeft u verder niks meer te doen.

https://www.kwbn.nl/lid-worden/